Verantwoord en blijvend afvallen met iSANO

Maak jezelf klaar voor de start. Hier krijg je uitgelegd hoe je met deze klinisch geteste methode klaar bent om af te vallen. Krijg alle middelen binnen handbereik om je ideale gewicht te bereiken. Weet je niet wat je ideale gewicht is ga dan eerst je BMI berekenen. Afvallen hoeft geen strijd te zijn. Maar eerst, voor welke mensen is deze methode geschikt?

 

Je hebt nut bij de iSANO methode als je:

 •  snel, maar op een gezonde manier wilt afvallen.
 •  die afgevallen kilo's ook blijvend weg wilt hebben.
 •  geen tijd wilt besteden in de keuken.
 •  moeite hebt met motivatie en daarom een simpel plan wilt volgen.
 •  wilt afvallen zonder te sporten

De iSANO methode is niet geschikt voor mensen die:

 •  hun voedingspatroon niet willen aanpassen.
 •  geen veranderingen willen maken in hun leven
 •  zeggen dat ze willen afvallen, maar geen stappen ondernemen

Nu we weten of we wel of niet wat voor je kunnen betekenen, vraag je je vast af:

 

Wat is de iSANO methode?

De methode helpt je afvallen op een eenvoudige manier. Je eet elke dag 10 iSANO repen en niets anders. Hiermee krijg je alle benodigde voedingsstoffen, blijft je stofwisseling hoog en krijg je geen honger. Elke reep is 100kcal. Op een dag krijg je 1.000kcal binnen. Dit lijkt weinig, maar doordat de repen klinisch getest zijn, alle mineralen, vitaminen en bouwstenen voor je lichaam bevatten heeft je lichaam hier voldoende aan. Je lichaam blijft in balans, terwijl je vetcellen worden gestimuleerd om verbrand te worden. Zo val je elke week minimaal 1 kilo af.

De iSANO is het enige wat je nodig hebt. Je hoeft niet meer te koken en je hoeft ook geen boodschappen te doen. Je hoeft niet te letten op je voedingspatroon, geen ingewikkelde recepten te maken of salades te eten. Je eet enkel 10 iSANO repen per dag.


De voordelen van de iSANO afvalmethode

 1. Afvallen zonder te sporten. Met de methode is het eten van de repen meer dan voldoende. Hiermee zorg je voor een consistent resultaat. Extra sporten kan altijd helpen met de vetverbranding, maar is niet nodig.
 2. Je stofwisseling blijft hoog. Van veel diëten gaat je stofwisseling omlaag. Dit komt door te weinig voedingsstoffen. Hierdoor gaat je lichaam in een noodprogramma waarmee het heel zuinig omgaat met de calorieën. Zo wordt het afvallen moeilijker. iSANO voorziet je lichaam van alles wat het nodig heeft.
 3. Afvallen zonder honger. Door voldoende vezels en de juiste grondstoffen heeft je lichaam alles wat het nodig heeft. Je loopt dan niet steeds naar eten te snakken. Dankzij complete voeding krijg je geen hongergevoel.
 4. Zorgvuldig en klinisch getest. Alles in de iSANO repen is heel zorgvuldig getest. Het effect van de repen op het lichaam, de samenstelling van natuurlijke ingrediënten, het aantal calorieën en alle gezondheidsfuncties. Meer hierover kun je hier lezen in het medische gedeelte. Zo zijn er vele studies gedaan om het product zo gezond mogelijk te maken.
 5. iSANO past bij iedere levensstijl. Je kan alles blijven doen wat je eerst ook deed. Je levert niet in op je energie. Je wordt niet chagrijnig van de honger. Je hoeft geen ingewikkelde dingen te koken waar je tijd aan kwijt bent. Je kan alles blijven doen!
 6. Je blijft het vol houden. Doordat je levensstijl gewoon door kan gaan, je geen honger lijdt en je stofwisseling hoog blijft, boek je consistent resultaat. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Daarnaast krijg je geen last van een jojo-effect wat bij veel diëten een gevolg is.
iSANO zit vol met gezonde ingredieënten. Een compleet overzicht van de ingrediënten vind je hier

De rol van iSANO op je stofwisseling bij het afvallen

De stofwisseling vertraagt bij een calorie-arm dieet. Je lichaam gaat dan zuiniger om met de energie die het nog wel binnen krijgt. Je lichaam heeft nog altijd calorieën nodig om je hart te laten kloppen en je longen te laten functioneren.

Na een tijdje schakelt het lichaam over op een ‘noodprogramma’, waarin het het eigen weefsel en aminozuren (eiwit) van het lichaam afbreekt voor energieproductie. Daarmee verlies je spiermassa in plaats van vet. Dat is het probleem. Spieren zijn de aanjager van je stofwisseling.
De repen van iSANO zorgen voor minder calorieën maar gelijktijdig ook voor een verhoging van de stofwisseling. En dat is juist waar het om draait!

 

De iSANO kuur in 4 stappen:

 1. Eet elke 60-90 minuten een reep iSANO. Zorg dat je 10 repen per dag eet (tot een maximum van 15 per dag, afhankelijk van jouw fysieke activiteiten of lengte).
 2. Drink een glas water bij iedere reep die je eet.
 3. Zorg dat je verspreid over de hele dag ongeveer 2,5 liter (plat) water of groene thee drinkt.
 4. Gebruik geen alcohol, koffie, mineraalwater, zwarte thee en andere voeding tijdens de iSANO-kuur.
Een doos iSANO appel en chocale repen is goed voor 4 dagen. Een iSANO classic of vegan doos is goed voor 7 dagen.

Ga jij beginnen met afvallen? Kies je favoriete smaak!

Nog niet overtuigd? Dit zeggen Eelko & Pim:

"Het lastigste aan afvallen, is niet zo zeer beginnen maar volhouden. Isano is wat dat betreft voor mij een uitkomst. Vanaf dag 1 had ik resultaat waardoor ik gemotiveerd was om door te gaan. De eerste twee dagen moest ik wel erg wennen aan de smaak van de repen, maar inmiddels eet ik ze zonder probleem. Ik ben reeds vijftien kilo afgevallen. En als ik een (te) gezellig weekend heb gehad, pak ik gewoon twee Isano-dagen en zijn de overtollige kilo's er weer af. Door Isano ben ik ook van mijn suikerverslaving afgekomen. Snoep, koeken, frisdrank, ik heb er geen behoefte meer aan. Ik neem wel een reepje." - Eelko
"Bij wijze van proef heb ik in de maand december Isano getest. Omdat ik vanuit professioneel oogpunt nieuwsgierig was naar de werking heb ik 3x een periode 'reepjes' gegeten. Na wat gewenning aan de bijzondere smaak, werd ik erg enthousiast. Buiten het feit dat het erg makkelijk is (gewoon iedere 1,5 uur een reepje) had ik ook geen trek. Soms werd het iets lastiger bij het ruiken van eten, maar voor de rest prima te doen. En het resultaat was ook prima; in de feestmaand december ben ik ruim 5 kg afgevallen. Nu doe ik nog steeds af en toe een weekje en blijft het resultaat dus prima. Je moet uiteraard niet terugvallen in je oude voedingspatroon, maar ik ben zeer te spreken over dit product!" - Pim
 

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.