iSANO Classic (doos 70 stuks)

iSANO Classic (doos 70 stuks)
€119,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd : 1-2 dagen

Onze klassieker - de stofwisselingsreep
ISANO Classic is een 100% gezonde, geportioneerd voedingsreep. De reep bevat alle essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en vezels in natuurlijke vorm in een uitgebalanceerde verhouding. De voedingsstoffen hebben een hoge biologische beschikbaarheid en worden snel door het lichaam geabsorbeerd en gebruikt. De precieze keuze en afstemming van de grondstoffen zorgt voor alle dagelijkse benodigde voedingsstoffen. Zelfs zonder vleesconsumptie is dit gegarandeerd. De porties (repen) zorgen ervoor dat je gezond, gecontroleerd en gemakkelijk kunt afvallen zonder honger. iSANO voldoet aan 160 van de 222 mogelijke gezondheidsclaims volgens EU-verordening 1924/2006, die op 14.12.2012 in werking is getreden. Er is momenteel geen ander natuurlijk voedsel bekend dat aan zoveel eisen voldoet.

Vijf jaar lang heeft iSANO onderzoek en ontwikkeling gedaan naar het eerste reep met gezonde voedingsstoffen die zijn afgestemd op de dagelijkse behoeften. Voor de productie zijn grondstof besparende processen (koudpersproces / zuurstof arm) ontwikkeld, die de  concentratie van voedingsstoffen op een schone en natuurlijke manier mogelijk maakt.

Het speciaal ontwikkelde koolhydraatprofiel (gezonde suiker) voorziet het lichaam elke dag van de nodige energie, zonder dat de bloedsuikerspiegel sterkt stijgt. Dit zorgt voor een gezond een volwaardig dieet met een verlaagd calorieverbruik, zonder honger!


ingrediënten:
Ingrediënten: rijststroop, gerstmoutstroop, geolied papaverzaadpoeder, tarwekiemen, karnemelk en magere melkpoeder, zonnebloempitten, paddestoelenextract, geolied lijnzaadpoeder, biergist, zonnebloemolie, wortelextract, lijnzaadolie, acerola fruit extract, zeezout, druivenpitpoeder, bourbon vanille, kaneel, sesamolie geolied

Allergie informatie:
Allergieadvies: bevat gluten en lactose. 1 reep bevat Ø 100 kcal.

Omdat iSANO een puur natuurlijk product is, kunnen kleine variaties in gewicht, smaak en kleur optreden!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.