iSANO Fruity (doos 40 stuks)

iSANO Fruity (doos 40 stuks)
€79,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (40)

Nieuw
De iSANO Fruity is een nieuwe variant op basis van natuurlijk voedingsstoffen; op smaak gebracht met natuurlijke aroma's van banaan, appel en peer en gekruid met het natuurlijke plantenextract Glucomannan als extra booster voor gewichtsverlies *. Drink 1-2 glazen water bij het eten van een reepje Fruity.

* Glucomannan is het natuurlijke plantenextract van de konjacwortel, heeft de eigenschap bijzonder sterk te zwellen en veroorzaakt zo een vol gevoel.
- het nemen van 3 iSANO Fruitys per dag draagt ​​bij aan gewichtsverlies als onderdeel van een caloriearm dieet;
- het nemen van 4 iSANO Fruitys per dag helpt het normale cholesterolgehalte in het bloed te behouden. Als je 4 iSANO Fruitys per dag neemt, dragen onze ingrediënten bij aan meer dan 160 gezondheidsclaims. Zie ook op pagina medisch/gezondheidsfuncties.

Ingrediënten
Gefermenteerde tarwepitten, rijststroop, gerstemoutstroop, karnemelk- en magere melkpoeder, biologische appelconcentraat, natuurlijk peer en banaansmaak, wortel extract, geolied lijnzaadpoeder, zonnebloempitten, paddestoelenextract, tarwe-eiwit, kokosvlokken, Konjac extract (Glucomannan) acaciahoning, biergist, zonnebloemolie, kokosolie, acerola fruitextract, zeezout, druivenpoeder, kruiden en specerijen.
Effect bevestigd door EFSA (European Food Safety Authority) en klinische studies!
Recept volgens de voorschriften EG 1924/2006 en EU 432/2012

Aanbevolen dosering
Met tussenpozen van 60-90 minuten eet je per dag 10 iSANO repen, die je goed kauwt. Zorg voor voldoende water tussen de inname (dagelijks 2 liter zuiver, niet-koolzuurhoudend, water).

Omdat iSANO een puur natuurlijk product is, kunnen kleine variaties in gewicht, smaak en kleur optreden!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.