Gebruik van iSANO

iSANO afvalrepen

iSANO is een volwaardige voedingsreep. Je kan de repen op verschillende momenten of voor verschillende doeleinden gebruiken.

Volledige iSANO-kuur
Met de iSANO-kuur breng je heel gemakkelijk je lichaam in een 'feel-good-modus'. Je hoeft geen speciale voedingsmiddelen te kopen en niet ingewikkeld te koken met dieetrecepten. De repen die je de om de 1,5 uur eet, helpen je om energiek te blijven. 

Een reset van het lichaam vindt geleidelijk plaats, afhankelijk van de gebruiksduur. Processen als ontgifting, ontzuring, bloedzuivering, huidreiniging, leverregeneratie vinden plaats door iSANO. Jouw lichaam herstart de stofwisseling en ook kan je slaapkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Maar je zal vooral versteld staan van het gewichtsverlies.

Gezonde snackalternatief
Als tussendoortjes biedt de reep een gezond, rijkelijk snackalternatief in plaats van calorierijke snacks met lage voedingswaarde. Ook ideaal voor gewichtsbehoud na de kuur.

Maaltijdvervanger
Als vervanger voor individuele maaltijden is de reep met al zijn hoogwaardige ingrediënten een perfecte energiebron en daarom geschikt om op gecontroleerde en evenwichtige wijze gewicht te verliezen. Ook over een langere periode.

Tijdelijk gebruik
Wanneer je na een aantal ‘ongezonde’ dagen (bv. vakantie of feestdagen) het even rustig aan wil doen en het lichaam weer in balans wil brengen, dan is iSANO daarvoor prima te gebruiken.

Oppepper bij outdoor-activiteiten
iSANO repen zijn ideaal om mee te nemen op wandelingen, ski- en fietstochten etc. In compacte vorm heb je toch alle voedingsstoffen en het ideale energieprofiel bij je (met grote fysieke inspanning tot 15 stuks per dag mogelijk).

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.