iSANO Kuur

Snel en eenvoudig afvallen met een iSANO kuur

Zo werkt een iSANO kuur in 5 stappen:

 1. eet elke 60-90 minuten een reep iSANO. Zorg dat je 10 repen per dag eet (tot een maximum van 15 per dag, afhankelijk van jouw fysieke activiteiten of lengte)
 2. drink een glas water bij iedere reep die je eet
 3. zorg dat je verspreid over de hele dag ongeveer 2,5 liter (plat) water of groene thee drinkt
 4. gebruik geen alcohol, koffie, mineraalwater, zwarte thee en andere voeding tijdens de iSANO-kuur
 5. kauw goed, langzaam en bewust.


Na de kuur
Vervang de repen langzaam aan door uitgebalanceerde maaltijden.
Eet vooral verse groenten, fruit, noten en vezels.
Neem de tijd, eet kleine(re) porties bewust en langzaam.
Verminder zout tijdens het koken en geef maaltijden scherpte met kruiden, dat zal helpen de stofwisseling te bevorderen.

We raden je na de kuur één iSANO-dag per week aan en een 14-daagse kuur per kwartaal of een reep als maaltijdvervanger of tussendoortje.

Goed om te weten.......

 1. Over het algemeen is ons lichaam (sterk) verzuurd door alle geconserveerde voedingsmiddelen die we eten. Daarom is het goed mogelijk dat je in het begin worstelt met de smaak van iSANO. Dat komt door de compleet nieuwe ervaring voor je lichaam met de smaak van natuurlijk voedingsstoffen. Je zal zien dat je zal wennen aan de smaak!
 2. In de eerste paar dagen heb je mogelijk kans op bijwerkingen als hoofdpijn of misselijkheid. Wat helpt is citroen- of zoutwater (1 liter water vermengd met 0,9 g zeezout) gedurende de dag. Ook groentebouillon kan helpen. Je kan ook de dagen voordat je met de iSANO kuur start, alvast minder koffie, alcohol, koolzurhoudende dranken te drinken en meer water.
 3. Houd je aan de aanbevolen hoeveelheid van 10 repen per dag. Bij minder dan 10 repen of 1000 calorieen onstaat een tekort aan de juiste voedingsstoffen en vertraagt ​​de stofwisseling van het lichaam. Je hebt dan minder energie en het jojo-effect kan na de kuur optreden.
 4. Eet de repen écht om de 60 à 90 minuten. Dat is belangrijk; zo ontstaan er geen tekorten in de stofwisseling en blijft het insulineniveau in balans. Ook krijg je geen hongergevoel.
 5. Voor het beste resultaat, moet je geen andere dingen eten dan alleen de iSANO repen - zelfs geen appel! Het gaat niet om de extra calorieën, maar om de optimale suikerbalans en de stofwisseling die dan uit de ideale balans raken.
 6. Als je de reep te hard vindt, ‘verwarm‘ de reep gewoon in je broekzak.
 7. Tijdens de kuur kan er aanzienlijk gewichtsverlies optreden. Als je een BMI (Body Mass Index) onder de 20 hebt, is het verstandig eerst een arts te raadplegen.

                            iSANO: een revolutie in voeding

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.