Ontgiften met iSANO

Hoe werkt ontgifting met iSANO?

Dagelijks krijgen we onder andere via voeding gifstoffen naar binnen. Normaal gesproken verwijdert het lichaam deze gifstoffen. Wanneer er te veel gifstoffen in het lichaam zijn, kunnen deze niet meer afgevoerd worden. Ze worden dan opgeslagen in de organen en vetweefsel van ons lijf.

Het optimale voedingsprofiel van iSANO helpt bij het ontgiften van het lichaam.

Het natuurlijke ontgiftende vermogen van ons lichaam wordt gegarandeerd door de belangrijke vitaminen A, C, E, evenals de B-vitamines, vooral als er voldoende magnesium, kalium, zink en selenium aanwezig is. En dat is bij iSANO het geval!

Omdat je bij de iSANO kuur veel water drinkt, helpt dit ook om je systeem op een natuurlijke manier schoon te spoelen. Veel water drinken (ca 1,5 tot 2 liter per dag) kan tevens bijdragen aan een mooiere huid, goed functionerende organen, een betere bloedsomloop en een betere werking van je spijsverteringsstelsel. In plaats van water is het drinken van groene thee ook prima bij het eten van een reep iSANO. Groene thee biedt in de meest natuurlijke vorm belangrijke antioxidanten die je lichaam nodig heeft.

 

 

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.