Verantwoord en gemakkelijk afvallen

Tot wel 3 kg afvallen in een week

Het recept van iSANO is gedurende vijf jaar ontwikkelingstijd geoptimaliseerd. Puur natuurlijke grondstoffen zorgen voor alle essentiële voedingsstoffen die dagelijks nodig zijn.

Met slechts 10 repen per dag ofwel 1000 kcal is iSANO goed uitgebalanceerd. Isano bevat aminozuren, vitaminen, mineralen, sporenelementen en vetzuren: alle stoffen die je lichaam nodig heeft om je ideale gewicht te bereiken. De stofwisseling is gegarandeerd. 

iSANO

  • 1. gezond en snel gewicht verliezen

  • 2. kleine porties (repen): makkelijk in gebruik

  • 3. resultaat gegarandeerd

iSANO gebruikers kunnen in de eerste week wel 3 kg verliezen zonder honger te hebben!

Het belang van een goede stofwisseling  
Het metabolisme, ofwel de stofwisseling, speelt een belangrijke rol in het lichaamsgewicht en de gewichtscontrole. De stofwisseling is de manier en de snelheid waarop je lichaam calorieën, die via eten en drinken binnen komen, omzet in energie.
Hoe sneller je stofwisseling werkt, hoe meer calorieën je verbrandt, hoe meer je kan afvallen. Het lichaam gebruikt energie om goed en gezond te functioneren.

De stofwisseling vertraagt wanneer je tijdelijk een stuk minder gaat eten. Dit gebeurt bij crashdiëten en diëten die minder calorieën voorschrijven dan dat je eigenlijk nodig hebt. Het doel van een dieet is dat je afvalt, maar meestal wordt niet gekeken naar welke calorieën worden verlaagd. Je valt wel af in de eerste weken ook, maar de snelheid van de stofwisseling daalt ook. Dat draagt helemaal niet bij aan gewichtsverlies. Het kan zelfs leiden tot gewichtstoename. En dat wil je nu juist niet!


Wat doet iSANO?
De stofwisseling vertraagt bij een calorie-arm dieet. Je lichaam gaat dan zuiniger om met de energie die het nog wel binnen krijgt. Je lichaam heeft nog altijd calorieën nodig om je hart te laten kloppen en je longen te laten functioneren.   

Na een tijdje schakelt het lichaam over op een ‘noodprogramma’, waarin het het eigen weefsel en aminozuren (eiwit) van het lichaam afbreekt voor energieproductie. Daarmee verlies je spiermassa in plaats van vet. Dat is het probleem. Spieren zijn de aanjager van je stofwisseling.
De repen van iSANO zorgen voor minder calorieën maar gelijktijdig ook voor een verhoging van de stofwisseling. En dat is juist waar het om draait!

Je eet gedurende de dag 10 repen, zodat er geen tekort aan energie ontstaat. Als je bijvoorbeeld maar 5 repen per dag eet, is dat te weinig en vertraagt de stofwisseling en schakelt over naar het noodprogramma.  Als je overdag niet voldoende repen eet, loop je ‘s avonds het risico van onbedwingbare trek! Ons lichaam of de stofwisseling werkt het beste als het precies de juiste dosis en voedingsstofsamenstelling krijgt.
Niet te veel, maar ook niet te weinig – zodat ook de bloedsuikerspiegel in balans blijft.


iSANO: gewicht verliezen met alle noodzakelijke voedingstoffen en zonder honger!

 

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.