Over ons

Leverancier van natuurlijke producten

iSANO AG produceert energie-, eiwit- en vezelrijke voedingsrepen in bioactieve vorm, die vooral op celniveau (orthomoleculair) afgestemd zijn.

"mens sana in corpore sano"
(Een gezonde geest in een gezond lichaam).

Gezond - eenvoudig en transparant
Het doel van iSANO is om de kwaliteit van de voeding te verbeteren en het gebruik van gezonde voeding te vereenvoudigen. Transparantie van voedingsstoffen en het voorkomen van de inname van lege (onnodige) calorieën staan ​​op de voorgrond. De vermindering van onnodige calorieën vermindert de afvalproducten bij de stofwisseling, verlicht de lever en andere organen. Het geeft uiteindelijk gewichtsverlies. Bovendien leidt de zorgvuldige selectie van speciaal afgestemde voedingsstoffen tot meer energie, welzijn en gezondheid.

Gezondheidswetenschap
De gezonde voedingsrepen zijn ontwikkeld door iSANO gezondheidswetenschap "IHS" en zijn wettelijk gebaseerd op de EU-verordening VO 1924/2006 (inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen). De repen zijn geclassificeerd als 100% voedsel van de categorie "functionele voeding" en bevorderen de gezondheid.

Sinds 14 december 2012 zijn voedings- en gezondheidsclaims onderworpen aan gedetailleerde eisen op basis van voedingskennis (orthomoleculaire geneeskunde). In de afgelopen jaren hebben voedingsbedrijven meer dan 44.000 aanvragen voor gezondheidsclaims ingediend. In totaal zijn van de oorspronkelijke meer dan 44.000 aanvragen slechts 222 (artikel 13 lijst) goedgekeurd. Er is momenteel geen voedsel bekend dat evenveel van deze gezondheidsclaims vervult als de stofwisselingsrepen die zijn ontwikkeld door iSANO.

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.